100 procent toppbetyg från publiken!

hangaren standing ovation

Vårturnén gick i mål med tre föreställningar i Hangaren Subtopia, strax utanför Stockholm. Fullsatt till bredden med extrastolar insatta och stående ovationer varje kväll.

Som om inte det vore nog fick vi precis rapporten från alla tyck-till-enkäter som publiken fyllt i på vägen hem: Enbart toppbetyg! En 4 av 5 och alla andra 99% som svarade gav föreställningen 5 av 5. Borde vara någon form av statistiskt rekord?! Med en så radikalt annorlunda, spretig och anarkistisk föreställning som GLITCH ändå är måste vi erkänna att vi blev överraskade att få ett så massivt tveklöst JA från en så blandad publik. Vi är djupt tacksamma och glada att folk öppnar sig och tar föreställningen till sig, skrattar och gråter och förlorar sig själva i vår värld. Det är en smått överväldigande känsla att se tre års förberedelser och experimenterande landa så väl!

Några urval från publikens kommentarer i enkäterna:
”Världsbäst”
”Genialiskt”
”I want to see it again!”
”Super!”
”Jag är berörd! <3”
”Fantastisk”
”It was like a movie, this should be filmed!”
”Så underhållande!”
”Otrolig!!! <3”
”Fantastiskt, det bästa jag sett i hela mitt liv! Tack”

Nu är GLITCH tillbaka i förrådet och det är dags att hitta ekonomisk support och teatrar för framtida turné – inte det lättaste för en liten producent med en stor vision..! Att ännu en gång ha fått se att publiken ÄR redo och att det ÄR möjligt att sudda ut gränsen mellan konst och underhållning gör det lätt att vilja fortsätta skapa verklighet av drömmen. Join the revolution!