JOHAN WELLTON UNPLUGGED

En soloshow för festivaler, teatrar, galor mm.
Längd: Flexibel från 20 till 70 minuter. – Regi: Johan Wellton – Premiär: 2005

En personlig föreställning där Johan Wellton levererar avancerade cirkusnummer i kombination med underfundiga reflektioner och glimten i ögat. Rakt på sak, en ångvältsshow som får vilken publik som helst att kippa efter andan och tappa hakan – flera gånger!

En utav akterna som UNPLUGGED bygger på är Johans originalnummer BOUNCE. Klicka här för att se video etc.

Recensioner och publikkommentarer:

”Hela första delen präglades av Johans komik och enormt roliga scenspråk. Med både skådespelartalang och skickliga jongleringsnummer hänförde han publiken. Vissa av numren som utfördes var så fascinerande att publikens munnar stod vidöppna. Och det märktes att han var omtyckt då han gång på gång rev ner stora applåder. Just kombinationen komik och väl utförda jongleringsprestationer verkar vara en fullträff.”
– Sundsvalls tidning

”Tack för en underbar föreställning. Jag kände mig nästan återförd till barndomens hisnande teaterupplevelser, Långa stunder andades  jag inte alls, ibland skrattade jag högt, rakt ut och ibland ville jag hjälpa dig genom att skrika akta! Berörd är väl det minsta man kan säga.”
– Christina Friström, arrangör Örkelljunga

”Såg Johan i Sundsvall helgen som var! Så jäkla rolig scenkaraktär! Inte skrattat så mycket på ca 4-5 år!”
– Bobbo Jäderfeldt

”Du gjorde sådan succé på Haparandas torg och vi var sååå stolta över att ha fått upp dig ända till oss!”
– Kristin Tossavainen

Vilken show du bjöd oss i Umeå på. Charmig, träffande budskap och grym på att hålla bollarna i luften. Jag tycker att konst och framförallt genom teater/möten/samtal/ show är riktigt trevligt. Alla har dock inte din förmåga att presentera det på ett avslappnat, lättsamt sätt som ändå berör. Det lyckas du riktigt bra med. Att bidra till skratt eftertänksamhet och väcka nyfikenhet och känslor hos andra är en konst i sig. En blandning av humor, allvar och skicklighet – charmigt paketerat! Du lyckas fånga publiken på alla plan. Riktigt lyckad föreställning.”
– Ulrika Rigel

”Hej Johan! Jag var precis och såg din föreställning i Sundsvall. Fantastiskt bra show! Jag ville hälsat på dig på minglet igår men vågade aldrig riktigt. Jag är jonglör och har i år hållt på i 10 år. När jag började 2008 så var du (och är fortfarande) en av mina största inspirationskällor. Jongleringen har präglat mitt liv på ett mycket positivt sätt och jag har fått träffa många häftiga människor och besöka oanade platser. Jag vill bara tacka för du inspirerar och gör det du gör. Hoppas jag vågar hälsa på dig nästa gång.”
– Filip borglund

”Då som nu, med en fantastisk förmåga att anpassa sig till situation och yttre förutsättningar. Att med hjälp av endast käglor, små bollar och konfetti hålla en publik hypnotiserad i sextio minuter kräver sin man. Ett enkelt upplägg gör att artisten bara kan luta sig tillbaka på sin egen förmåga och i Welltons fall är den avsevärd. För att inte säga fantastisk – några av jongleringsnumren verkar upplösa tyngdlagarna. Mellan hänförda tjut skrattar många i publiken så att de kiknar. Här är en upplevelse som ger mer än tio terapisessioner”
– Lasse Stenman, Haparandabladet

Klicka här för bokningsinformation, pressbilder mm