Tack Danmark!

tack denmark IMG_4001Sår och blåmärken överallt – Nu har vi landat i Stockholm med ett enda stort gemensamt leende på läpparna efter en fantastisk turnémånad med GLITCH i Danmark. 3 ton utrustning är nu tryggt tillbaka i högkvarteret och lastbilen återlämnad. Rigga-spela-riva i 12-timmars pass i 26 dagar non stop är över och även om det är otroligt skönt att vara i hamn så finns det redan en längtan till nya turnéer. Känslan av att budskapet/storyn verkligen når en bred publik och går hela vägen fram gör att allt slit runtomkring blir kul och (någorlunda) lätt. Skratten, tårarna och publiken som dröjer sig kvar i salongen efter föreställningen. Allt det ger oss minst lika mycket (eller mer) kraft som alla applåder, fullsatta salonger och stående ovationer. Vi vill spela mera, längre och större. GLITCH är redo för världen!

Ett stort tack till alla teatrar och duktiga hustekniker samt kunniga stagehands. Ett minst lika stort tack till vårt eget team Per Samuelsson, Marcus Björn och våra nya medarbetare Anthony Cooks och Toubab Holmes för en fantastisk insats! Ett grymt gäng ostoppbara problemlösare som vi inte hade kommit långt utan. Och utan vår regissör Stephen Rappaport hade föreställningen aldrig blivit till överhuvudtaget eller ens blivit i närheten av den unika, kreativa plattform som den utvecklats till. TACK!

Tack även till SUBTOPIA och AUTOPISTES för all support att få denna turné att rulla! Och kanske framförallt ett oändligt stort tack till Wolfgang Hoffman och Belinda Murphy på AURORA NOVA som sett till att turnén blivit av och som fortsatt göra den möjlig när det sett ut att vara riktigt hopplöst. HJÄLTAR!

Sist men inte minst TACK TACK TACK till all publik som kommit och sett till att det varit slutsålt på nästan varenda spelning och lyft taket tillsammans med oss – kväll efter kväll!