[PÄRFEKT]


Vad är det lyckade resultatet? För vem, varför och hur presterar vi? Vad är det som gör att vi människor ibland kan besegra berg men andra gånger inte kommer ur sängen? Kan mjuka värden som lycka, passion och glädje spela in på mer handfasta mål som är mätbara i tabeller och statistik?

Komikern och jonglören Johan Wellton kombinerar en spektakulär och samtidigt tankeväckande show med ett inspirerande möte efteråt och pratar om drömmar, visioner och mål utifrån egna erfarenheter från toppar och dalar i en internationell karriär på elitnivå.

Beroende på storlek och typ av evenemang baseras showen på antingen GLITCH, ONE THE LOOSE eller UNPLUGGED.

Sagt om [PÄRFEKT]:
”Det var lustfyllt och existentiellt, med modet att våga utmana dig själv. Roligt – och bara så galet.”
Jonas Edgren, Studieförbundet Bilda

”Vi och tjejerna är mycket nöjda, inte minst med ditt kloka sätt att se på sammanhang och sen presentera det för en grupp 18-åriga människor! Min uppfattning är att Närvaron, Kommunikationen nådde en nivå till i år! Mao – Johan, du är en fantastisk estradör och pedagog! Hoppas vi även kan samarbeta framöver!”
Calle Barrling, Svenska fotbollsförbundet

”Vilken show du bjöd oss i Umeå på. Charmig, träffande budskap och grym på att hålla bollarna i luften. Jag tycker att konst och framförallt genom teater/möten/samtal/show är riktigt trevligt. Alla har dock inte din förmåga att presentera det på ett avslappnat, lättsamt sätt som ändå berör. Att bidra till skratt eftertänksamhet och väcka nyfikenhet och känslor hos andra är en konst i sig. En blandning av humor, allvar och skicklighet – charmigt paketerat! Du lyckas fånga publiken på alla plan!”
Ulrika Rigel, Umeå universitet

”Då som nu, med en fantastisk förmåga att anpassa sig till situation och yttre förutsättningar. Att med hjälp av endast käglor, små bollar och konfetti hålla en publik hypnotiserad i sextio minuter kräver sin man. Ett enkelt upplägg gör att artisten bara kan luta sig tillbaka på sin egen förmåga och i Welltons fall är den avsevärd. För att inte säga fantastisk – några av jongleringsnumren verkar upplösa tyngdlagarna. Mellan hänförda tjut skrattar många i publiken så att de kiknar. Här är en upplevelse som ger mer än tio terapisessioner”
Lasse Stenman, Haparandabladet

Läs intervju: Ordagrant – tidningen VI

Längd: 1-2 timmar beroende på typ av evenemang (Olika versioner, anpassas enligt önskemål)
Av och med: Johan Wellton, internationellt prisbelönt artist med över 25 års turnerande i mer än 35 länder.
För vem? Det här är ett koncept som går att applicera på många olika typer av sammanhang. 
[PÄRFEKT] har spelats på skolor, idrottsklubbar och företagskonferenser mm med lika stort gensvar.

Ordagrant5-2