[PÄRFEKT]

Show med eftersnack/intervju. Åldersgräns: 13 år, under 15 i målsmans sällskap.
Längd: 1-2 timmar beroende på typ av evenemang

Vad är det perfekta tillståndet? Vad är det lyckade resultatet? För vem och varför presterar vi?

Johan Wellton kombinerar en spektakulär och samtidigt tankeväckande show med ett inspirerande möte efteråt och pratar om drömmar, visioner och mål.

Beroende på storlek och typ av evenemang baseras showen på antingen GLITCH, ONE THE LOOSE eller UNPLUGGED.

Sagt om PERFEKTION:
”Våra medarbetare upplevde att föreställningen var mkt imponerande och uttryckte sin uppskattning. De blev inspirerade av att få uppleva föreställningen samt att lyssna till samtalet efteråt. Det var lustfyllt och existentiellt, med modet att våga utmana dig själv. Roligt – och bara så galet.
Föreställnigen var betydelsefull och hjälpte oss med metaforen att man ur kaos bygger något nytt. Inte för att vi är i kaos, men vi står inför ett nytt strategiarbete och då blev denna föreställning en hjälp som en metafor i starten på en medarbetarvecka. Flera gånger senare under veckan kunde vi säga ”Nu gör vi en Wellton, låt det bli kaos, för det leder oss till något nytt”, Dina sista ord i intervjun var mycket betydelsefulla och starka, vi minns andemeningen ungefär så här: ”När man kommer till läget att allt fallit, finns bara steget att välja något nytt för att gå vidare – och det går…””
Studieförbundet Bilda

”Vi och tjejerna är mycket nöjda, inte minst med ditt kloka sätt att se på sammanhang och sen presentera det för en grupp 18-åriga människor!
Min uppfattning är att Närvaron, Kommunikationen nådde en nivå till i år!
Mao – Johan, du är en fantastisk estradör och pedagog!
Hoppas vi även kan samarbeta framöver!”
Svenska fotbollsförbundet

Andra kunder: Umeå Universitet, Region Gävleborg m fl.

Läs intervju: Ordagrant – tidningen VI

Ordagrant5-2