JOHAN WELLTON AND FRIENDS

jwandfriends2En varietéföreställning med: Johan Wellton, Mattias Jönsson, Erik Nilson, Petter Berndalen, Daniel Antonssen, Henrik Agger, Louise Bjurholm, Charlie Caper, Tobias Törnell, Patrik Elmnert, Annelie Holmberg och Andreas Lindström.
Längd: 1 tim 30 minuter – Regi: Johan Wellton och de medverkande – Spelades på Gävle teater i december 2006.

Johan Wellton har turnerat ett varv runt jorden sedan sist han syntes på Gävle teater och gjorde braksuccé med sin show Fraktgods. Denna gång har han samlat ihop ett kraftgäng karismatiska & skickliga artister för att ge en sprakande Varietéshow och på nytt fylla teatern med atmosfär och spänning!

”Johan Wellton & Friends är verkligen 90 minuters underhållning, så varierande varieté att man inte har en tråkig minut. Huvudpersonen själv är den sammanhållande länken, spexande med ett ickespråk som får mig att tänka på Linus på linjen och en komik/mimik à la Charlie Chaplin. Småningom tar han fram sina prylar i den slitna resväskan och understryker därmed sin förträfflighet som jonglör. Bollkänslan är det minsann inget fel på. Och debuten som regissör ger mersmak”.
-GD