GLITCH på ny turné 2020

Vi fick precis en massa fina foton från när vi spelade GLITCH i Holland tidigare i år. Vilken härlig påminnelse från en helt fantastisk turné! Biljetterna sålde slut mer än en månad före vi ens hade anlänt. Över 2000 biljetter, på bara 4 dagar. Stående ovationer varje kväll! En helt fantastisk upplevelse efter alla utmaningar på vägen ner. Känslan i föreställningen var starkare, som om GLITCH hade växt på egen hand sen vi spelade den sist. Storyn, rytmen, allt. Det kändes nästan som att stå bredvid och se allt hända av sig själv!

Vi fick ett par spännande erbjudanden om att åka på turné igen. (Bl a en 25 teatrar lång turné dörr till dörr.. wow!) Som vanligt fick vi också frågan om vi kunde rigga allt på en dag och spela samma kväll, sen nästa teater osv. Efter lite diskussion runt ritbordet bestämde vi oss för att säga ja. Äntligen har vi en idé om hur det ska gå till – komiskt bara att det skulle ta 4 år att fundera ut! Så nu är det tillbaka till labbet igen och snickra om allt under 2019, sen ny turné 2020. Holland, Belgien… och vad mer? Bring it on!

Tusen tack Per Moneeo, Marcus Björn och Anthony Cooks för era fantastiska insatser på turnén! …Och tack igen Stephen Rappaport för all din energi och kunskap som du stoppat in i projektet över alla år. Utan dig hade inget av det här existerat på det sätt det gör!

Stort tack också till Mark Yeoman med crew på Noorderzon performing arts festival för att v fick chansen att släppa lös vårt monster i ert tält!

Klicka här för att läsa mer om GLITCH.

Foto:
Niels Cornelis Meijer (Knelis – www.knelis.com)
Mark Vletter