Hej 2022!

Äntligen släpps restriktionerna… igen! 😅 Det har varit minst sagt stormigt i bokningskalendern den senaste tiden – en turné till Japan har tyvärr blivit inställd, annat har flyttats om/pausats. En utav de mest spännande nyheterna är att en handfull teatrar och konserthus på Nya Zeeland vill boka GLITCH till i höst – om vi bara kan lista ut hur transporten ska klaras av nu när fraktpriserna gått genom taket och mångdubblats på grund av pandemin. Fortsättning följer!

I sommar ser det ut att bli turné med UNPLUGGED både i Sverige och neråt i Europa – bl a 70 föreställningar i Tyskland i juli om allt går i lås. Senare på året är kontrakt signat för turné till Holland. Uppdatering om exakta datum osv kommer när världsläget lugnat sig litegrann. Det finns förstås fortfarande plats för fler spelningar – maila på bokning@johanwellton.com för mer info och kontakt.

Nästa föreställning är redan lördagen den 12 februari på Vallentuna teater. Varmt välkomna om ni råkar befinna er i närheten, alternativt är sugna på att resa!

Biljettbokning: https://www.nortic.se/dagny/event/35124