Tack Sverige! (och Danmark!)

Turnerandet med UNPLUGGED är över för i år. Så många fantastiska spelningar på så många olika ställen – allt från stora teatrar till små lador. Som minst 2 personer i publiken och som mest 1300 personer. Kanske låter som ljug men det har fanimig varit lika kul varje gång – alla platser på sitt eget sätt!

Stort tack till all publik, arrangörer, tekniker och andra inblandade för att ni hjälpt till att göra verklighet av alla dessa härliga föreställningar. Utan er hade det varit rätt så meningslöst!

Det ser ut att bli turné med UNPLUGGED även nästa år, det har redan kommit in ett gäng nya datum och fler är på gång både till våren och hösten 2019. Hör av er om ni vill vara med. Äventyret fortsätter!

Här är lite recensioner och publikkommentarer:

”Tack för en underbar föreställning. Jag kände mig nästan återförd till barndomens hisnande teaterupplevelser, Långa stunder andades  jag inte alls, ibland skrattade jag högt, rakt ut och ibland ville jag hjälpa dig genom att skrika akta! Berörd är väl det minsta man kan säga.”
– Christina Friström, arrangör Örkelljunga

”Såg Johan i Sundsvall helgen som var! Så jäkla rolig scenkaraktär! Inte skrattat så mycket på ca 4-5 år!”
– Bobbo Jäderfeldt

”Du gjorde sådan succé på Haparandas torg och vi var sååå stolta över att ha fått upp dig ända till oss!”
– Kristin Tossavainen

Vilken show du bjöd oss i Umeå på. Charmig, träffande budskap och grym på att hålla bollarna i luften. Jag tycker att konst och framförallt genom teater/möten/samtal/ show är riktigt trevligt. Alla har dock inte din förmåga att presentera det på ett avslappnat, lättsamt sätt som ändå berör. Det lyckas du riktigt bra med. Att bidra till skratt eftertänksamhet och väcka nyfikenhet och känslor hos andra är en konst i sig. En blandning av humor, allvar och skicklighet – charmigt paketerat! Du lyckas fånga publiken på alla plan. Riktigt lyckad föreställning.”
– Ulrika Rigel

”Hej Johan! Jag var precis och såg din föreställning i Sundsvall. Fantastiskt bra show! Jag ville hälsat på dig på minglet igår men vågade aldrig riktigt. Jag är jonglör och har i år hållt på i 10 år. När jag började 2008 så var du (och är fortfarande) en av mina största inspirationskällor. Jongleringen har präglat mitt liv på ett mycket positivt sätt och jag har fått träffa många häftiga människor och besöka oanade platser. Jag vill bara tacka för du inspirerar och gör det du gör. Hoppas jag vågar hälsa på dig nästa gång.”
– Filip borglund

”Då som nu, med en fantastisk förmåga att anpassa sig till situation och yttre förutsättningar. Att med hjälp av endast käglor, små bollar och konfetti hålla en publik hypnotiserad i sextio minuter kräver sin man. Ett enkelt upplägg gör att artisten bara kan luta sig tillbaka på sin egen förmåga och i Welltons fall är den avsevärd. För att inte säga fantastisk – några av jongleringsnumren verkar upplösa tyngdlagarna. Mellan hänförda tjut skrattar många i publiken så att de kiknar. Här är en upplevelse som ger mer än tio terapisessioner”
– Lasse Stenman, Haparandabladet

Fortfarande här? Läs mer: The stuff in between

Fotografer:
Alberte Radoor
Henrik Klingberg
Stefan Haapaniemi
Karsten Piper
Johan Wellton