Se Johan

Ingen artist utan publik! Johan Wellton har turnerat i mer än trettio länder och uppträtt live för över 1 miljon människor och för drygt 40 miljoner TV-tittare. Här dyker turnéplan upp när något är på gång, historik och annan var/när/hur.

Australienturné

Under Mars-maj 2017 är Johan på turné i Australien.

Klicka här för att se bilder osv

BOUNCE! i Dortmund

3B1X6702_chinaMellan den 18 december och 10 januari uppträder Johan Wellton med sin akt BOUNCE! i FLIC FLACs show i Dortmund.

Info och biljetter

Gott nytt GLITCH

anthonyhill-2

Vi inleder 2015 med att kicka igång GLITCH på alla plan. Vi lagar saker, bygger nya grejer, översätter material, formulerar oss och planerar. Först ut åker vi till Vallentuna och värmer upp föreställningen inför SUBCASE den 11 februari, där vi för första gången spelar föreställningen på engelska. I mars spelar vi på Gävle teater och sedan i Hangaren Subtopia strax utanför Stockholm. Fler spelningar kommer under sommaren och till hösten. Följ oss här på hemsidan, Facebook och instagram!

God jul!

flic flac

Mellan den 17 december och 4 januari uppträder Johan Wellton med sin akt BOUNCE tillsammans med FLIC FLAC i Beilefeld.

Info och biljetter

Off we go!

rondellbanner small

Idag drar vi ut på premiärturné med GLITCH! Först ut blir Umeå för en veckas finslipning och smygpremiär, sedan Vara och officiell premiär och så vidare genom landet.

Se turnéplanen här

Boka biljetter här

Sommarturné 2014

DCIM100GOPROFestivalturné i Sverige i sommar: Än så länge på turnékartan finns Göteborg, Halmstad, Gävle, Landskrona, Helsingborg, Kristainstad och Helsingör (DK), Varberg, Dala Floda och Gävle. Håll koll på uppdateringar om speldatum här på sidan, och följ med på instagram och Facebook!

16 juli: Gävle
19 juli: Dalafloda
31 juli: Helsingborg och Helsingör
1 augusti: Landskrona
2 augusti: Halmstad
4 augusti: Kristianstad
12-17 augusti: Göteborg

Unplugged på Vara Konserthus

unpluggedDen 25 mars 2014 kl 19.30 spelar Johan Wellton sin enmansshow UNPLUGGEDVara Konserthus.

Tisdag 25 mars kl 19.30
Plats: Stora salen Längd: ca 1 tim
Entré: 275 kr Ungdom: 140 kr
Föreställningsbuffé: Carvery – Grillat kött för alla smaker
Arrangör: Vara konserthus

En explosiv föreställning där Johan Wellton levererar avancerade cirkusnummer i kombination med knivskarp komik och glimten i ögat. Rakt på sak, en ångvältsshow som får vilken publik som helst att kippa efter andan och tappa hakan – flera gånger!

”Hela första delen präglades av Johans komik och enormt roliga scenspråk. Med både skådespelartalang och skickliga jongleringsnummer hänförde han publiken. Vissa av numren som utfördes var så fascinerande att publikens munnar stod vidöppna. Och det märktes att han var omtyckt då han gång på gång rev ner stora applåder. Just kombinationen komik och väl utförda jongleringsprestationer verkar vara en fullträff.”
– Sundsvalls tidning

Mer info på
Boka biljetter på TICNET alternativt via Vara Konserthus hemsida.

Work in progress

work in progressJanuari – maj 2014 producerar vi Johan Welltons nya föreställning GLITCH (premiär september 2014). Vi kommer att ha öppna och gratis provföreställningar under perioden. Stay tuned!

Roncalli

roncalliI maj/juni 2014 spelar Johan sin akt BOUNCE! med Roncallis show ROCKIN RONCALLI på turné i Tyskland.

För biljetter och info, besök: Roncalli